Renare vatten, hälsosammare mat

foodicon

Ingenting är viktigare än världens matförsörjning. Och vår aptit för att hitta bättre lösningar är oändlig. Trots att de är väldigt nyttiga kan frukt och grönsaker föra med sig livsmedelsburna patogener som kan sätta miljontals människor i fara.

Vi hittade ett bättre sätt att hålla skörden fräsch och ätfärdig.

applesimage

Tsunami ™ 100 är en patentskyddad antimikrobiell vattentillsats som minskar förekomsten av E.coli-, listeria och salmonellabakterier med upp till 99,9 %, samtidigt som maten förblir färsk och smakfull.*

Förutom att den motverkar bakterier bidrar Tsunami 100 till att förbättra kvaliteten på både nyskördade och bearbetade frukter och grönsaker genom att kontrollera förruttnelseeffekten hos andra icke-patogena organismer. **

Lägg till vår långa erfarenhet av livsmedelsburna risker så har du det perfekta receptet för att skydda mat.

Tsunami™ 100 kan användas för vissa andra livsmedelsprodukter, beroende på vilken lagstiftning som gäller i det aktuella landet.

BETYDANDE MINSKNING AV
JÄST, MÖGEL OCH
BAKTERIER PÅ ARBETSYTOR **

OMRI-CERTIFIERAD FÖR EKOLOGISK
TILLVERKNING VID ALLA VIKTIGA
STEG I TILLVERKNINGSPROCESSEN

* 9 % minskning av E. coli O157:H7, listeria monocytogenes och salmonella enterica i processvatten från frukt och grönsaker.
** Kontroll av nedbrytning och sönderfall som leder till att organismer som kan hota folkhälsan utsöndras i processvattnet.

Visa alla historier Ta reda på mer

Liknande berättelser

Besökare som läste den här historien läste även

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.