Ecolab expert in a restaurant kitchen

Vi bidrar till att främja hållbarhet och säkerhet på Dine Brands restauranger

Dine Brands logo

Insikter

Dine Brands Global är ett av de största restaurangföretagen med fullservice i världen. Genom sina dotterbolag driver de franchiserestauranger under varumärkena Applebee's Neighborhood Grill + Bar®, IHOP® och Fuzzy's Taco Shop®.

Företaget strävar efter att driva sina restauranger på ett säkert, miljövänligt och socialt ansvarsfullt sätt. Därför letar de ständigt efter sätt att förbättra säkerheten och minska sin miljöpåverkan.

Two people eating in a restaurant

Åtgärder

Dine Brands samarbetade med Ecolab för att optimera sin produktportfölj, minska sin vatten- och energiförbrukning samt minimera avfallsmängden, samtidigt som medarbetarnas säkerhet förbättrades och verksamhetsbesparingar uppnåddes.

Här följer några exempel:

  • Implementering av Ecolabs SMARTPOWER™-program, ett diskmaskinsprogram som kombinerar innovativa kemikalier med insikter som kan leda till åtgärder och är utformat för att ge ren disk och rena glasvaror samtidigt som såväl vatten- och energiförbrukningen som kostnaderna minskas. SMARTPOWER-tekniken minskar användningen av plast med upp till 99 % jämfört med traditionella förpackningar, genom att ersätta plastdunkar med krympförpackade block. Programmet främjar även säkerheten med hjälp av en teknik som motverkar spill och kan vidröras utan risk.
  • En övergång till koncentrerade vätskor genom Oasis and Oasis Pro™-programmet, som kan minska förpackningsavfallet med upp till 80 % jämfört med traditionella förpackningar. Med sin lättanvända design ökar Oasis-serien dessutom personalens säkerhet.
  • Bytet till Solid Power™ XL, ett maskindiskmedel som ger 50 % fler diskomgångar per kapsel, vilket minskar förpackningsavfallet med 33 % jämfört med traditionella lösningar. Solid Power XL införlivar även 40 % återvunnen harts i förpackningsdesignen.
  • Ökad produktivitet via införandet av golvrengöring och -sterilisering i ett steg med Sanitizing Wash 'n Walk™, en lösning som inte kräver sköljning. 
Ecolab training in kitchen

Resultat

Samarbetet med Ecolab har hjälpt Dine Brands att närma sig sina hållbarhetsmål samtidigt som medarbetarnas säkerhet förbättrades och kundernas måltidsupplevelse optimerades.

*För deltagande franchiserestauranger


Relaterade framgångshistorier

Vi samarbetar med kunder för att lösa deras största utmaningar

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade berättelser hittades