Ecolab hjälper JW Marriott Singapore att förbättra sin mat- och dryckesverksamhet

JW Marriott Singapore

Grön verksamhet i Singapore

JW Marriott Singapore South Beach är en del av Marriott Internationals lyxutbud. Hotellet grundades i december 2016 och är känt för sin eleganta balans av historiskt arv och modern stil, vilket gör det till en ikonisk livsstilsdestination. Dess toppmoderna miljöegenskaper, som sömlöst för samman innovation med miljömedveten design och grön teknik, har vunnit två Green Mark Platinum-utmärkelser.

 

Innovationens anda

Hotellet har totalt nio försäljningsställen för mat och dryck, däribland fyra av Singapores ikoniska NCO Club, som gjorde comeback i och med att hotellet invigdes 2016.

Med mat- och dryckesverksamheter där 5 000 tallrikar diskas varje dag behövde JW Marriott Singapore en innovativ samarbetspartner som kunde säkerställa att verksamheten drivs på ett smidigt och effektivt sätt, samtidigt som hotellets lägre övergripande koldioxidavtryck bibehålls.

 

”Ecolabs program SMARTPOWER™ hjälper oss verkligen att uppnå allt detta. För oss är det här nya systemet en perfekt association. Det bidrar till att ta hand om våra medarbetare och våra gäster.”

- Stephane Fabregoul, Managing Director, JW Marriott Singapore South Beach och St Regis, Singapore

 

 

JW Marriott

Bättre tillsammans

Ecolabs program SMARTPOWER™ kombinerar tre element för att ta JW Marriotts mat- och dryckesverksamheter till en ny nivå vad gäller livsmedelssäkerhet, enkelhet och hållbarhet. Dessa element är följande:

  • innovativ kemi som omfattar mycket effektiva formler utformade för att avlägsna de tuffaste matresterna
  • insikter som leder till handling och ger total inblick och kontroll för att förbättra processer, omtvätt och personalkostnader
  • personligt anpassad service, vilket innebär praktisk service i toppklass, för att säkerställa framgång för verksamheten.
JW Marriott

Resultat

Sedan SMARTPOWER™ implementerades i januari 2017 har Ecolabs tredelade metod gjort att JW Marriott Singapore kunnat uppnå viktiga förbättringar vad gäller verksamhet och hållbarhet:

  • större transparens och kontroll över steriliseringstemperaturer och användning av kemikalier
  • bättre resultat och effektivitet på arbetsplatsen tack vare ett mer intuitivt system som varnar medarbetare om en rad problem, som behovet av att byta tvättank och justera temperaturinställningarna
  • bättre säkerhet på arbetsplatsen tack vare färre kemikaliespill, vilket har lett till att färre timmar lagts på städning
  • uppnådde högre hållbarhetsstandarder genom SMARTPOWERS hållbara förpackningar som består av 96 % mindre plast jämfört med vanliga förpackningar med rengöringsmedel. Det motsvarar en årlig minskning med 800 kg plast.

Samarbetet mellan JW Marriott Singapore South Beach och Ecolab integrerar sömlöst innovationer i hotellets mat- och dryckesverksamheter, vilket ligger i linje med hotellets vision att omvandla hotellbranschen för hållbar tillväxt.

Visa alla historierLäs mer om Ecolabs program SMARTPOWER™

Liknande berättelser

Besökare som läste den här historien läste även

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.