Blue Bubbles

CIP-tillsatsmedel, -förstärkare och -efterbehandlingsmedel för tillverkning av egenvårdsprodukter och kosmetika

Ecolabs CIP-tillsatsmedel, -förstärkare och -efterbehandlingsmedel (Clean in Place) är högkoncentrerade ämnen som har utformats för att öka prestandan hos andra rengöringsmedel, vilket ger förbättrade resultat vid rengöring av särskilt smutsiga ytor inom tillverkning av egenvårdsprodukter och kosmetika. Dessutom använder Ecolab tillsatsmedel som är särskilt effektiva som rengöringsmedel mot titandioxid, och silikon med skumdämpande effekt för snabbare dispensering av skum vid kosmetisk tillverkning.
Toothbrush with toothpaste

Effektiv mot tuffa utmaningar inom egenvård och kosmetika

Ecolabs tillsatsmedel och förstärkare för egenvårds- och kosmetikabranschen är perfekta för att avlägsna komplex och bränd smuts genom att förbättra CIP-systemens och -utrustningens mekaniska arbete. Här följer några exempel:

  • Kompakta rester, mycket stela masker, peel off-masker eller beredningar som innehåller kol
  • Lukt från tandkrämer och munskölj
  • Titandioxid
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengöringsprodukter från experter inom egenvårds- och kosmetikatillverkning

Välj från ett stort utbud av produkter speciellt utformade för tillverkare inom egenvård och kosmetika, som rengöringsmedel, manuella rengöringsmedel, desinfektionsmedel, tillsatsmedel och förstärkare.

Upptäck hur du kan utveckla ett anpassat program för just din anläggnings specifika behov som uppfyller de senaste regelstandarderna och stöds av våra tekniska experter.

Se alla våra egenvårdslösningar

Andra produkter för tillsatsmedel och förstärkare för CIP-system

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga aktiviteter hittades

Andra lösningar för egenvård och kosmetika

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga aktiviteter hittades