Bioquell Integrated Building Decontamination System illustration

Bioquell integrerat system för dekontaminering av byggnader
(IBDS)

Behöver du regelbundet utföra biologisk dekontaminering i flera rum på din anläggning? I så fall är Bioquells integrerade dekontamineringssystem för byggnader en utmärkt lösning. Så snart det har installerats gör systemet det enkelt att utföra biologisk dekontaminering av laboratorier, påfyllnadslinjer hos läkemedelstillverkare, luftslussar, genomföringar, lagringsutrymmen och mycket mer.

Så här fungerar systemet

  1. Bioquell-generatorer för väteperoxidånga installeras i ett tekniskt utrymme utanför den klassificerade zonen.
  2. Väteperoxidånga genereras från Bioquell HPV-AQ och sprids i rummen, antingen via byggnadens ventileringssystem eller via ett dedikerat nätverk av rör och munstycken. Ångan uppnår en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.
  3. När behandlingscykeln är klar bryter Bioquells katalyseringsenheter och/eller byggnadens ventileringssystem snabbt ner H2O2-ångan till vattenånga och syre.

Efter installation genomgår alla integrerade dekontamineringssystem för byggnader rigorös testning och validering för att säkerställa optimal funktion.

Ecolab Bioquell Integrated Building Decontamination Service illustration

Skäl att välja Bioquells  integrerade
dekontamineringssystem för byggnader

Bioquell icons

Effektiv

Validerade biologiska dekontamineringscykler garanterar 6-logaritmisk avdödning.

Bioquell icons

Fullt integrerat

Det finns ingen flyttbar utrustning att installera eller förvara. Väteperoxidångan distribueras antingen via byggnadens ventileringssystem eller via ett dedikerat nätverk av rör. Systemet kommunicerar med byggnadens automationssystem så att du kan köra dekontamineringscykler med bara ett knapptryck.

Bioquell icons

Effektivt

Snabba cykler för biologisk dekontaminering, ingen utrustning att installera eller ställa undan samt möjligheten att köra systemet på natten betyder mindre stopptid.


Relaterade produkter

Bioquell's L-4 at angle showing front and right side with top component on.

Bioquell L-4

I ett integrerat dekontamineringssystem för byggnaden jobbar Bioquell L-4-generatorn bakom kulisserna för att rena utvalda utrymmen.

Bioquell Image

Bioquell HPV-AQ

Denna 35-procentiga vattenlösning med väteperoxid används för att producera väteperoxidånga. Ångan ger en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.
Bioquell_AerationUnitLarge.jpg

Ventileringsmodul

Om du inte kan använda byggnadens ventileringssystem för att avlägsna väteperoxidångan efter biologisk dekontaminering kommer vi att installera denna tunna vägg- eller takmonterade enhet för att göra jobbet.

Kontakta oss

Kontakta Ecolab för att ta reda på hur Bioquells integrerade system för byggnader kan hjälpa din verksamhet och säkerställa efterlevnad, produktsäkerhet och förstklassig drift.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.