Blue Bubbles

COSA™ tillsatser och förstärkningsmedel med tensider för läkemedelsapplikationer

Ecolab COSA™ tillsatser och förstärkare med tensider för läkemedelsapplikationer är högkonconcentrerade rengöringsmedel som har utformats för att öka prestandan hos andra rengöringslösningar. De ger förbättrade resultat på särskilda typer av smuts, som beläggningar och polymerer med fördröjd frisättning.

Förstärkare och oxidationsmedel som är väl lämpade för att avlägsna fettrika och vattenfria sammansättningar är vanliga tensidtillsatser som ofta krävs vid läkemedelstillverkning. De flesta är framtagna för att användas i alkaliska rengöringsmedel, men vissa kan även användas i sura rengöringsmedel.

För att välja rätt tillsats eller förstärkare använder Ecolab studier med indikatorremsor för att ta fram rätt lösningar för just dina applikationer och smutstyper. På det sättet vet vi vad som fungerar och slipper gissa när vi tar fram rätt rengöringsmedel för att uppnå synlig renhet. Att använda ett basrengöringsmedel med tillsatt förstärkare gör att du kan hitta rätt balans mellan effektiv rengöring och minsta möjliga påverkan på utrustning och avloppssystem.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Utforska vårt omfattande utbud av CIP- och COP-rengöringsmedel och -desinfektionsmedel för system för läkemedelstillverkning

Välj mellan alkaliska rengöringsmedel, sura rengöringsmedel, tillsatsmedel och förstärkare, samt desinfektionsmedel som har utformats speciellt för läkemedelskontaktytor i regelbundet kontrollerade och spårbara produktionsanläggningar.

Upptäck hur du kan utveckla ett anpassat program för just din anläggnings specifika behov som uppfyller de senaste regelstandarderna och stöds av våra specialiserade tekniska och valideringsteam.  

Andra tillsatser och förstärkare för läkemedelsapplikationer i COSA™-sortimentet

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga produkter hittades

Andra lösningar för läkemedelstillverkning

Läs mer om hur Ecolabs läkemedelstillverkare kan hjälpa din anläggning att skapa säkra, godkända produkter som överträffar standarder, förbättrar operativ effektivitet och hjälper dig att uppnå hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.