Ecolab Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes

Klerwipe™ Neutral Detergent Blended with DI – moppservetter

Ett sterilt, icke-joniskt rengöringsmedel i servettformat för effektiv rengöring i kontrollerade miljöer.

Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes är perfekta för regelbunden rengöring och avlägsnar icke-livskraftiga föroreningar i ett separat rengöringssteg som skiljer sig från desinficeringssteget.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Mycket effektivt rengöringsmedel

Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes är särskilt effektiva mot oljiga och klibbiga spill, eller efter allmänt underhåll. Dessa mycket absorberande servetter möjliggör snabb rengöring av ytor, som blir fria från smuts och därmed kan desinficeras på ett effektivt sätt.

Icon with a checkmark in the center

Enkelt och effektivt

De förimpregnerade Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes är snabba och enkla att använda samt effektiva på en rad olika användningsområden i renrum utan att vara frätande. De är mycket absorberande, förblir våta under hela användningen och levereras i en utdragbar förpackning.

Shield with a check mark icon

Omedelbar användning

Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes är impregnerade med Klercide™ Neutral Detergent, en lätt skummande formula som inte är frätande men mycket effektiv vid användning på icke-porösa ytor.

Three diamond shapes icon

Renrumsklassad steril produktion

Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes är 0,2 mikronfiltrerade och fylls och dubbelförpackas sedan i ett renrum av klass C innan de slutligen steriliseras med gammastrålning. Intyg på analys och sterilitet finns för alla batcher.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Substrat Applikationsområde
10 påsar x
20 servetter
420 x 250 mm Finns som: nanomaterial (45 % polyester, 55 % cellulosa) För användning på golv, väggar och hårda ytor.

Ta en titt på Klercide™ Neutral Detergent RTU och Klerwipe™ Neutral Detergent Pouch Wipes om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.