KlerwipeSterileNeutralDetergent_Image_15Wipes200x200_3079250.jpg

Klerwipe™ Neutral Detergent Blended with DI – servetter i påse

Ett sterilt, icke-joniskt rengöringsmedel i form av servetter i påse för effektiv rengöring i kontrollerade miljöer.

Klerwipe™ Neutral Detergent icke-joniska servetter i påse är perfekta för regelbunden rengöring och avlägsnar icke-livskraftiga föroreningar i ett separat rengöringssteg som skiljer sig från desinficeringssteget.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Mycket effektivt rengöringsmedel

Klerwipe™ Neutral Detergent servetter i påse är särskilt effektiva mot oljiga eller klibbiga spill eller efter allmänt underhåll. De är även lämpliga för ytrengöring i gasisolatorer. Dessa mycket absorberande servetter möjliggör snabb rengöring av ytor, utrustning och produktionskomponenter och ser till att ytor är fria från smuts, vilket möjliggör effektiv efterföljande desinficering.

Icon with a checkmark in the center

Enkelt och effektivt

Klerwipe™ Neutral Detergent är redo att användas och appliceras snabbt och enkelt. Det är icke-frätande men mycket effektivt i en rad olika användningsområden i renrum. De är mycket absorberande och förblir våta under hela användningen. Servetterna levereras vikta, vilket gör dem enkla att ta ur påsen.

Hand wiping icon

Omedelbar användning

Klerwipe™ Neutral Detergent-servetterna är impregnerade med Klercide™ Neutral Detergent, en lätt skummande formula som inte är frätande men mycket effektiv vid användning på icke-porösa ytor.

Three diamond shapes icon

Renrumsklassad steril produktion

Klerwipe™ Neutral Detergent servetter är 0,2 mikronfiltrerade och sedan fyllda och dubbelförpackade i ett renrum av klass C innan de slutsteriliseras med gammastrålning.  Intyg på analys och sterilitet finns för alla batcher.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Substrat Applikationsområde

20 påsar x
15 servetter

200 x 200 mm

Finns som: nanomaterial (45 % polyester, 55 % cellulosa) För användning på golv, väggar och hårda ytor.

Ta en titt på Klercide™ Neutral Detergent RTU och Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.