Ecolab Klercide™ Neutral Detergent

Klercide™ Neutral Detergent –
Blended with DI

Ett sterilt, icke-joniskt rengöringsmedel för effektiv rengöring i kontrollerade miljöer.

Klercide™ Neutral Detergent avlägsnar icke-livskraftiga föroreningar i ett separat rengöringssteg som skiljer sig från desinficeringssteget.

Viktiga produktspecifikationer

Icon with a checkmark in the center

Mycket effektivt rengöringsmedel

Klercide™ Neutral Detergent är en steril produkt, utformad för rengöring av kontrollerade miljöer, inklusive högklassade områden. Den är säker, effektiv och ekonomisk att använda och tillgänglig i behållare med lock på 1 eller 5 liter, samt i ett doskoncentrat på 100 ml (som späds för att skapa den bruksfärdiga produkten).

Test tubes icon

Unik formula

Klercide™ Neutral Detergent är icke-joniskt och har ett pH på 5,5–7,5. Det är en blandning av avjoniserat vatten och fetthaltigt alkoholetoxilat som har 0,2 mikronfiltrerats.

Icon representing promoting

Omedelbar användning

Klercide™ Neutral Detergent är ett lågskummande, icke frätande medel som är högeffektivt vid användning på de flesta icke-porösa ytor. Det är kompatibelt med Ecolabs biocidsortiment (för desinficeringssteget) och med de flesta renrumsytor.

Three diamond shapes icon

Steril produktion i renrumsklass

Klercide™ Neutral Detergent är 0,2 mikronfiltrerat, fyllt och dubbelförpackat i ett renrum av klass C och slutligen steriliserat med gammastrålning. Intyg på analys och sterilitet finns för alla batcher.

Försäljningsenhet Applikationsområde
  • 6 pumpsprayflaskor x 1 l
  • 4 flaskor med lock x 5 l
  • 50 flaskor x 100 ml
För användning på golv, väggar och hårda ytor.

Ta en titt på Klerwipe™ Neutral Detergent Pouch och Mop Wipes om du är intresserad av bruksfärdiga servetter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.