The inside of a Cleanroom facility

Tillämpningar för Bioquell Rapid-tjänsten för biologisk dekontaminering (RBDS)

Ecolabs Bioquell Rapid-tjänst för biologisk dekontaminering är en komplett, fullt förvaltad lösning. Vare sig du är ute efter regelbundna planerade biologiska dekontamineringstillfällen för din anläggning eller behöver insatser under en kris, är RBDS ett utmärkt val.

Våra kunniga tekniker kan hantera nästan vilken utmaning som helst, oavsett komplexitet och omfattning.

Se tillämpningar för RBDS

Det finns många olika användningsområden för vår Rapid-tjänst för biologisk dekontaminering. Några exempel:

Reactor cap in a cleanroom

Korrigeringsbehov

Om din organisation måste följa lagstadgade eller internt utformade riktlinjer för kvalitetskontroll kan det krävas regelbundna korrigeringsåtgärder. Att hantera en plan för biologisk dekontaminering på egen hand kan vara arbetskrävande, tidsödande och dyrt. Med Bioquell RBDS kan du minska risken för mikrobiologisk kontaminering rejält på regelbunden, planerad basis eller vid behov.


Cleanroom technician holding up a gloved hand

Katastrofberedskap

Bioquell RBDS kan användas för att snabbt utföra biologisk dekontaminering av utrymmen av nästan vilken storlek som helst, när som helst, i alla delar av världen. Våra experter hjälper dig att snabbt återställa viktiga områden så att arbetet kan komma igång igen.


Two lab technicians walking wearing hazmat suites and masks

Beredskapsplan

Har du en snabb, effektiv och beprövad lösning för att eliminera biologiska föroreningar om sådana upptäcks på din anläggning? Om du inte har det och en incident med biologisk kontaminering uppstår kan du drabbas av nedstängningar på flera veckor eller månader, behöva kassera produkter och skada företagets rykte. Genom att inkludera Bioquell RBDS i din strategi för återhämtning efter en katastrof kan du se till att du är förberedd för att hantera kontamineringsindicenter, så att arbetet snabbt kan återupptas.


Laboratory or cleanroom hallway

Driftsättning

Efter en renovering eller när ett nytt område ska tas i bruk på din anläggning är det viktigt att utföra biologisk dekontaminering av platsen för att minska mängden mikroorganismer som eventuellt är närvarande. Använd Bioquell RBDS som ett av dina verktyg för att säkerställa att renrum och andra viktiga områden är fria från mikroorganismer.


Vials filling in a cleanroom

Kampanjslut och omstart

Bioquell RBDS har använts för biologisk dekontaminering av läkemedelsföretag runt om i världen i samband med årliga nedstängningsperioder, i slutet av tillverkningskampanjer och vid omstart av verksamheten. Djuprengöring och rengöringsrutiner i flera steg kan ofta hoppas över, eftersom du bara behöver avlägsna synliga föroreningar innan Bioquell-processen för biologisk dekontaminering påbörjas.


Research laboratory or cleanroom

Laboratorier och forskningslokaler

Använd Bioquell RBDS för att återställa miljöförhållanden på laboratorier och i forskningslokaler för kvalificering och kvalitetskontroll. Oavsett om du vill skydda möss från eventuella virus i ett förvaringsrum, säkerställa att BSL-laboratorier på alla nivåer arbetar inom fastställda parametrar eller hantera plötsliga biologiska kontamineringsincidenter så kan Bioquell RBDS uppfylla dina behov.


Doctor or nurse holding an instrument in a hospital operating room

Biologiska kontamineringsincidenter på sjukhus

Mikroorganismer som kan orsaka infektioner kan överföras mellan olika ytor, även när avancerade infektionskontrollerande åtgärder används. Detta kan leda till att sängar blockeras, smittotalen ökar och kostnaderna skjuter i höjden. För att undvika stor smittspridning som uppstår på grund av att miljön innehåller problematiska mikroorganismer erbjuder Bioquell RBDS heltäckande, reproducerbar biologisk dekontaminering.

Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Läs mer om Bioquell Rapid-tjänsten för biologisk dekontaminering (RBDS)

Se hur Ecolabs Bioquell kan hantera en kontamineringsincident på din anläggning, så att ni kan förbli öppna och hålla verksamheten igång.

Begär en offert

Är du intresserad av att använda Bioquell Rapid-tjänsten för biologisk dekontaminering på din anläggning? Använd formuläret för att begära en offert så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.