Bioquell technician showing a clipboard

Bioquells kontinuitetstjänst
för företag

Biologisk kontaminering kan störa tillverkningen av läkemedel och biologiska preparat. En allvarlig biokontamineringsincident kan leda till att produkter måste kasseras, patienterna inte får tillgång till sina mediciner och minskade intäkter. Du kanske till och med måste stänga ner verksamheten under en period.

Det snabbaste sättet att få en biologisk kontamineringsincident under kontroll och få igång produktionen igen är att vara förberedd. Ecolabs Rapid-tjänst för biologisk dekontaminering (RBDS) erbjuder garanterade svarstider, för att hjälpa dig att snabbt hantera eventuella biologiska kontamineringsincidenter på din anläggning. 


Beredskapsplaner för företag

För stora anläggningar som behöver våra snabbaste svarstider erbjuder vi en särskild version av RBDS som kallas kontinuitetstjänst för företag. Det finns två olika planer inom kontinuitetstjänsten för företag:

Finger pressing a button icon

Prioriterad responsplan

För att förbereda för framtida biologiska kontamineringsincidenter börjar vi med att undersöka de krav som just din anläggning har. Vi skapar sedan en detaljerad, proaktiv strategi för biologisk dekontaminering. Som del av vår anläggningsövergripande genomgång samordnar vi med viktiga intressenter och kartlägger behoven av biologisk dekontaminering.

Denna grundläggande plan garanterar att tekniker snabbt kommer till anläggningen för att utföra den planerade biologiska dekontamineringen av det berörda området.

Fördelar:

  • Lägre kostnad än för vanlig tillämpning av biologisk dekontaminering
  • Ecolab är en godkänd underleverantör
  • Proaktiv planering kortar svarstiden 
Shield Icon

Kritisk responsplan

Få alla fördelarna med vår prioriterade responsplan, men med ännu snabbare biologisk dekontamineringstjänst. Vi förvarar dedikerad utrustning för biologisk dekontaminering på din anläggning eller på närmaste Bioquell-anläggning så att den är redo att användas vid behov. Utrustningen inspekteras månadsvis för att säkerställa att den är fullt funktionell.

Fördelar:

  • Responstider på 24, 36 eller 48 timmar beroende på kundens behov
  • Snabbare insatser på anläggningen
  • Minskar den förlorade produktionstiden
Ecolab Bioquell technician setting up an RBDS system in a cleanroom

Läs mer om Bioquell Rapid-tjänsten för biologisk dekontaminering (RBDS)

Se hur Ecolabs Bioquell kan hjälpa dig att hantera en mikrobiologisk kontamineringsincident på din anläggning, så att ni kan förbli öppna och verksamma. 


Titta på en video: RBDS i aktion

Begär en offert

Behöver du en komplett dekontamineringstjänst för din anläggning? Använd formuläret för att begära en offert på kontinuitetstjänsten för företag från Ecolabs Bioquell.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.