Avancerade och innovativa kemikalier för renrum

Ecolab kan hjälpa dig att känna dig helt trygg med regelefterlevnad, säkerhet och förstklassig drift genom att koppla ditt renrumsprogram till en kraftfull kombination av förstklassiga kemikalier och branschledande expertis.

Ecolab kan hjälpa dig att känna dig helt trygg med regelefterlevnad, säkerhet och förstklassig drift genom att koppla ditt renrumsprogram till en kraftfull kombination av förstklassiga kemikalier och branschledande expertis.

Ecolab erbjuder beprövade desinfektionsmedel och rengöringslösningar för renrum. Vårt konkurrenskraftiga sortiment av desinfektionsmedel, biocidprodukter, torkservetter för renrum, utrustning och tekniktjänster uppfyller de noggranna och rigorösa krav som ställs på läkemedelstillverkning och renrumsmiljöer. Upplev värdet av att samarbeta med Ecolab.

Framåttänkande innovation

Renrumsoperatörer förlitar sig på våra framåttänkande renrumslösningar för att säkerställa att deras rengörings- och desinficeringsprogram följer de striktaste standarderna för säkerhet och kvalitet.

Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolab Klercide™ Cleanroom Quat är en blandning av kvartära ammoniumföreningar och injicerbart vatten (WFI). Produkten är effektiv vid låg koncentration, vilket säkerställer mindre restmängder och gör den perfekt för renrum av hög klass samt kritiska tillverkningsutrymmen.

Mer

SteriShield™ Delivery System (SDS)

Den unika kombinationen av en påse i en flaska och ett patenterat avtryckarsystem ger ett slutet system och förhindrar att kontaminering når flaskan – så att produkten förblir steril under hela användningen. 

Mer

Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det lättare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

Mer


Rådgivning och service

Ecolab Life Sciences ger dig tillgång till erfarna experter på renrumsteknik som är fokuserade på att hjälpa kunderna att uppnå förstklassig drift, regelefterlevnad och implementering av förordningar i god tid. Med ett opartiskt, externt perspektiv kan de här experterna granska processer, ge råd om standardiserade tillvägagångssätt och hjälpa dig att välja de kemikalier och den rengöringsregim som bäst hjälper dig att optimera din verksamhet och känna dig trygg med dina renrum.

Har du frågor om rengöring och desinficering av renrum? Våra experter hjälper gärna till! Klicka på Ställ en fråga till våra experter för att kontakta vårt globala team.

Ecolab Life Sciences Expert

David Keen

Director, konsulttjänster och validering inom mikrobiologi

Donald Singer

Donald Singer

Senior Microbiology Consultant

Ställ en fråga till våra experter
Ecolab Life Sciences Expert

Madison Hoal

Global Technical Consultant

Tillverkningskapacitet

Ecolab Life Sciences tillverkar och levererar produkter i alla delar av världen, vilket betyder att du kan vara säker på att vi har tillgängliga produkter som uppfyller dina valideringsskyldigheter samtidigt som kontinuiteten i dina tillverkningsprocesser garanteras. Följ med på en rundtur på vår senaste tillverkningsanläggning i Greensboro, North Carolina, USA.

Product page on Life Sciences Storefront website

Beställ produkter direkt från Ecolab

Besök Ecolabs skyltfönster för att söka i vår portfölj med rengörings- och desinficeringsprodukter, se produktpriser och kontakta vårt tekniska team.

Vår effektiviserade och enkla process hjälper dig att skaffa de produkter du behöver, i den mängd du behöver, för att uppfylla dina krav på kontamineringskontroll för renrum i alla klasser.

Experience the Difference logo

Är du redo att ta ditt renrumsprogram till nästa nivå?

Kontinuerlig innovation är utmärkande för den biologiska läkemedelsindustrin


Så hur kommer det sig att dina desinfektionslösningar för renrum inte har utvecklats? Med Ecolab får du direkt kontakt med det allra senaste inom vetenskapsdriven innovation för validering, desinfektion och kontamineringskontroll i renrum.

Förfrågan om rådgivning från Life Sciences-expert

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.