_

Om webbseminariet

I dessa osäkra tider, med höga energipriser och stigande kostnader i hela Europa, är det otroligt viktigt att hantera kostnaderna och förbättra effektiviteten i rengörings- och desinficeringsåtgärderna samtidigt som man inte tummar på livsmedelssäkerheten.

Anläggningar för bearbetning av livsmedel, kött och fisk i Norden står inför stora utmaningar i form av höga och eskalerande kostnader då deras hygienprocesser är mycket beroende av temperatur- och vattenlösningar samt mekaniska åtgärder. 

Branschen står inför utmaningar till följd av bristen på personal, samtidigt som behovet av kostnads-, energi- och vattenbesparingar samt förbättrad effektivitet utgör ett stort hot mot livsmedelssäkerheten.

Lyssna på webbseminariet för att lära dig mer om utbrott och livsmedelssäkerhetsrisker, och få personlig vägledning från tekniska experter om innovativa, kostnadsoptimerande lösningar som kan bidra till att förbättra livsmedelssäkerheten.


 

Möt föreläsarna

Anne-Marie-Svinth

Anne-Marie Svinth 

Technical Support Specialist, F&B Nordics 

Michael-Stavad

Michael Stavad 

Technical Excellence Lead, Food & Protein 

Sandra-Saul

Sandra Saul 

Sr Marketing Manager Protein

Stephanie-Kidd

Stephanie Kidd 

Technical Excellence Manager, Food & Protein


Lösningar i fokus

Lär dig mer om våra ledande lösningar som kan bidra till att öka livsmedelssäkerheten

Manual Cleaning Insight Solution image

Digitala lösningar för COP

Ecolabs digitala omvandlingslösningar bevakar och mäter COP för att säkerställa kontrollerade, pålitliga resultat.  Vi kan skräddarsy ett system som tar hänsyn till er anläggnings specifika krav för att optimera rengöringsprocesserna och generera besparingar i verksamheten.

Close-up-of-foam-on-food-processing-machine

Skumrengöringsprogram för livsmedels- och dryckesindustrin

Ecolabs skumrengöringsprogram: skumrengöring, desinfektionsmedel​​​, service och underhåll som säkerställer tillverkning av säkra livsmedel.

Desinfektion under pågående process

Med Inspexx-tekniken uppnår verksamheten en högre hygiennivå i hela bearbetningskedjan under produktionsprocessen.

Tufsoil-Degreaser-No-Green

Exelerate™ TUFSOIL rengörings- och avfettningsgel

Exelerate™ TUFSOIL är en kraftfull rengörings- och avfettningsgel i brukslösning med en patentsökt formula som utformats särskilt för tuff, inbränd smuts som karboniserat socker, oljor och proteiner.

Image of an Ecolab Expert on-site consultation

Plattform för livsmedelssäkerhets- och kvalitetsansvariga (FS&Q)

Ecolabs plattform för livsmedelssäkerhets- och kvalitetsansvariga kan hjälpa er att minska risker, säkerställa produktkvalitet och förbättra produkttestning.