1. Hem
  2. Marriotts hållbarhetsmål för 2025 och framtiden

Marriott: Hållbarhetsmål för 2025 och framtiden

Marriott Logo

Inblick

Vad har världens största enskilda hotellföretag och den globala ledaren inom teknik och tjänster på områdena vatten, hygien och energi gemensamt? Delade värderingar som sätter människor främst, ett starkt engagemang för hållbarhet och en global närvaro. Dessa gemensamma principer ligger bakom Marriotts och Ecolabs framgångsrika, långvariga partnerskap.

”Vi vill vara kända som världens populäraste reseföretag samtidigt som vi tar vårt globala ansvar som en positiv kraft”, säger Denise Naguib, Vice President, hållbarhet och leverantörsmångfald, Marriott International. ”Att samarbeta med en lösningsleverantör som Ecolab hjälper oss att uppnå våra hållbarhetsmål och att säkerställa att vi erbjuder våra gäster en exemplarisk upplevelse.”

Marriott har ambitiösa mål för 2025 gällande hållbarhet och social påverkan för sina över 6,500 globala hotell. Ecolabs teknik påverkar tre huvudmål direkt:

  • Att sänka vattenförbrukningen med 15 procent
  • Att sänka koldioxidintensiteten med 30 procent
  • Att minska avfallet med 45 procent

Samtidigt behöver Marriott säkerställa att upplevelsen de levererar till sina gäster uppfyller eller överträffar förväntningarna. Utmaningen består i att upprätthålla högsta standard på renlighet för disk, sängkläder och handdukar
samt vatten, samtidigt som man främjar den operativa effektiviteten och hållbarheten.

Marriott eROI

”Vi vill vara världens populäraste reseföretag samtidigt som vi tar vårt globala ansvar som en positiv kraft. Att samarbeta med en lösningsleverantör som Ecolab hjälper oss att uppnå våra hållbarhetsmål och att säkerställa att vi erbjuder våra gäster en exemplarisk upplevelse.”

Denise Naguib

Vice President, hållbarhet och leverantörsmångfald
Marriott International

Innovation

Från gästrummen till köket och från tvättstugan till kyltornet – Ecolabs lösningar har en positiv effekt på miljön utan att ge avkall på den kvalitet som gäster förväntar sig på ett Marriott-hotell.

Tekniska höjdpunkter:

Aquanomic™ – Tvättprogram i låg temperatur, som konsekvent producerar utmärkt resultat och förlänger livslängden på handdukar och sängkläder, minskar behovet av omtvätt, sparar vatten och energi samt minskar växthusgasutsläppen.

3D TRASAR™–teknik för kylvatten erbjuder kontroll och optimering av kylsystem på begäran, vilket hjälper kunder att skydda sina egendomar samtidigt som man uppnår vatten- och energibesparingar. Den innovativa tekniken upptäcker rubbningar som föregår kalkavlagringar, korrosion och påväxt med hjälp av realtidsdata och avgör korrekt åtgärd för att leverera optimal prestanda och optimala besparingar.

Dessa och andra lösningar har hjälpt Marriott International att upprätthålla högsta gäststandard och uppnå avsevärda besparingar vad gäller vatten, energi, CO2-utsläpp och fast avfall, vilket bidrar till Marriotts hållbarhetsmål för 2025.

Liknande berättelser

Besökare som läste den här historien läste även

Our search returned no results.