1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Hushållningsprogram för hotell
HousekeepingProgramFreshStart

Hushållningsutbildningsprogram för hotell

Ditt hushållningsutbildningsprogram kan ge dig ett fantastiskt eller uselt rykte. Ecolabs innovativa förenklade lösningar tillsammans med utbildning och verktyg i världsklass får dig att städa med självsäkerhet. Med Ecolab som partner blir det lättare för dig att leverera en ren, säker och välkomnande miljö som skyddar ditt rykte och resultat.
DP Hotels Testimonial for Ecolab Partnership
The Sleep Inn i Fort Lauderdale, Florida, USA, som ingår i DP Hotels-koncernen, berättar om det värde man ser i att samarbeta med Ecolab för att uppnå bästa möjliga resultat med hjälp av skräddarsydda lösningar för alla sina boendeanläggningar.
Little Palm Island Resort Testimonial for Ecolab Partnership

Little Palm Island Resort i Florida Keys berättar om det värdefulla med ett skräddarsytt samarbete med  Ecolab, som hittar lösningar på alla problem, oavsett var de uppstår och vilka lokala förutsättningar som finns.

Nöjdare gäster

Visste du att en enda negativ recension online kan kosta ett hotell mer än 30 kunder? Så det är inte konstigt att hygien och renlighet spelar en avgörande roll när det gäller att förbättra kundnöjdheten och, i slutändan, verksamhetens framgång. 

Ladda ner Ecolabs främsta lokalvårdstips för nöjdare gäster.

Nöjdare gäster

Visste du att en enda negativ recension online kan kosta ett hotell mer än 30 kunder? Så det är inte konstigt att hygien och renlighet spelar en avgörande roll när det gäller att förbättra kundnöjdheten och, i slutändan, verksamhetens framgång.

 

Housekeeping Program Brochure

Se hur Ecolab erbjuder ett komplett program som uppfyller alla tänkbara städbehov och ger riktigt nöjda gäster.

Scrub Free
Product Feature: Scrub Free Cleaning Is Here

Utformad att göra städningsprocessen lättare, snabbare och säkrare. Det skrubbfria badrumsrengöringsmedlet och desinfektionssystemet revolutionerar sättet dina kunder städar på. Den högpresterande lösningen är ett EPA-registrerat badrumsrengöringsmedel och sjukhusdesinfektionsmedel som kombinerat med den ergonomiskt designade skumgivaren levererar exceptionella resultat och, lika viktigt, en positiv användarupplevelse.

Motverka odör
Rumsodör ligger alltid bland de fem  vanligaste klagomålen från hotellgäster, vilket visar hur viktigt det är att tänka på alla detaljer för att verksamheten ska lyckas.
Mer
hallwaytolobby
Golvvård
Dina gästers förväntningar på en fantastisk upplevelse kan påverkas av smutsiga och oattraktiva mattor och golv i allmänna utrymmen och i hotellrummen. Ecolab erbjuder de bästa lösningarna för matt- och golvvård samt utbildning för att hjälpa dig möta och överträffa gästers och besökares förväntningar.
Mer
Restroomwithtwocountermountedsinks
Badrumsrengöring
Fläckfria bakteriefria toaletter håller gäster och besökare glada och hälsosamma. Välj bland tyngre alkaliska badrumsrengöringsmedel och desinfektionsmedel, rengöringsmedel för flera ytor och glas, specialrengöringsmedel och badrumsrengöringstillbehör.
Mer
Städutrustning
Ecolabs hushållsprogram erbjuder kvalitativa rengöringstillbehör utformade för att förbättra effektivitet, resultat och användarupplevelse för dina anställda.
Mer

Fler lokalvårdslösningar

Allmän rengöring

Rätt hygienprogram är ett bra sätt att maximera effektiviteten.

Restroomwithtwocountermountedsinks
RENGÖRING AV BADRUM

Rena badrum är helt avgörande för att skydda ert varumärke.

Motverka odör

Erbjud gästerna en ren och inbjudande miljö från minuten de anländer.

Städutrustning

Vi förstår vikten av att hålla medarbetarna säkra samtidigt som de kan arbeta effektivt.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som kan hjälpa er att hålla er arbetsmiljö ren och trygg, att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och att uppnå era hållbarhetsmål.