Restroomwithtwocountermountedsinks

RENGÖRING AV BADRUM

Rena badrum är helt avgörande för att skydda ert varumärke. Det påverkar kundernas upplevelse och uppfattning, ökar deras lojalitet och har en inverkan på vad de berättar för familj och vänner. 
HousekeepingProgramFreshStart

Se till att gästerna kommer tillbaka

Visste du att rena badrum är viktigare för restauranggäster än rena kök, bra service och visuellt lockande mat?1

  • 78 procent av gästerna anser att ett rent badrum tyder på ett rent kök och hög kvalitet på maten2
  • 75 procent av gästerna säger att de inte skulle återvända till en restaurang om badrummen inte var välskötta3

Det är därför det är viktigt att hela tiden erbjuda en ren, fräsch och hälsosam miljö.  Med hjälp av rutiner, verktyg och utbildad personal kan du minska infektionsrisken i badrum och stärka ditt varumärkes image.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program – FSR Segment – Rapport för 3Q10. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Restaurant Hospitality 88:142-144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Oasis Pro Range

OASIS PRO

Rena badrum är högsta prioritet för gäster och besökare. Gör dina kunder glada genom att erbjuda rena, luktfria badrum med hjälp av vårt rengöringssortiment för sanitetsutrymmen. Sortimentet är särskilt utformat för att säkerställa att du har rätt produkt, städutrustning och utbildningsmaterial för den uppgift som ska utföras.

 

MAXX2

Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna och mängden förpackningsavfall.

Fler lokalvårdslösningar

HousekeepingProgramFreshStart

Rengöringsprogram

Säkerställ att ni erbjuder en ren, säker och välkomnande miljö som skyddar ert rykte.

Allmän rengöring

Rätt hygienprogram är ett bra sätt att maximera effektiviteten.

Motverka odör

Erbjud gästerna en ren och inbjudande miljö från minuten de anländer.

Städutrustning

Vi förstår vikten av att hålla medarbetarna säkra samtidigt som de kan arbeta effektivt.

Broschyrer att ladda ner

Ladda ner produktbroschyren nedan för mer detaljerad information om produkterna och för att läsa mer om våra program för städning och lokalvård, samt hur de ger överlägsna och jämna resultat som säkerställer att alla på din anläggning får en ren, trygg och behaglig omgivning.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.