Hotel Room

Luktneutralisering och lokalvård

Rumsodör ligger alltid bland de fem  vanligaste klagomålen från hotellgäster, vilket visar hur viktigt det är att tänka på alla detaljer för att verksamheten ska lyckas. Rumsdoft är en viktig faktor för att gästerna ska bli nöjda och kan bidra till goda resultat. Tackla dina tuffaste odörer med Ecolabs doftkontrollösningar.

När det gäller renlighet vet näsan hur det står till

Ecolab erbjuder särskilt framtagna lösningar med patenterad teknik för att eliminera både vardagslukter och riktigt besvärliga odörer. Resultatet? Luft som inte bara är klar, utan även ren. Så prova själv: ta ett djupt andetag och upplev vad som leder till ett gott första intryck, vad som definitivt visar att ett utrymme är riktigt rent: det ”luktar” rent.

Oasis Pro Range

OASIS PRO

För att uppnå riktigt bra resultat behöver du välfungerande produkter. Vårt exklusiva rengöringssortiment är särskilt utformat för att garantera att städpersonalen har rätt produkt, städutrustning och utbildningsmaterial för den uppgift som de står inför.

 

MAXX2

Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna och mängden förpackningsavfall.

 

Fler lokalvårdslösningar

HousekeepingProgramFreshStart

Rengöringsprogram

Säkerställ att ni erbjuder en ren, säker och välkomnande miljö som skyddar ert rykte.

Allmän rengöring

Rätt hygienprogram är ett bra sätt att maximera effektiviteten.
Restroomwithtwocountermountedsinks

RENGÖRING AV BADRUM

Rena badrum är helt avgörande för att skydda ert varumärke.

Städutrustning

Vi förstår vikten av att hålla medarbetarna säkra samtidigt som de kan arbeta effektivt.

 

Broschyrer att ladda ner

Ladda ner produktbroschyren nedan för mer detaljerad information om produkterna och för att läsa mer om våra program för städning och lokalvård, samt hur de ger överlägsna och jämna resultat som säkerställer att alla på din anläggning får en ren, trygg och behaglig omgivning.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.