1. Hem
  2. Våra lösningar
  3. Vi erbjuder
  4. Odörvård
Hotel Room

Odörvård

Rumsodör hamnar ständigt på topp fem av de vanligaste klagomålen, och därmed ligger framgången i detaljerna när det kommer till att skapa positiva upplevelser. Rumsdoft är en viktig faktor när det gäller gästnöjdhet och kan förbättra dina resultat. Tackla dina tuffaste odörer med Ecolabs doftkontrollösningar

 

NÄR DET GÄLLER RENLIGHET VET NÄSAN HUR DET STÅR TILL

Ecolab erbjuder särskilt framtagna lösningar med patenterad teknik för att eliminera både vardagslukter och riktigt besvärliga odörer. Resultatet? Luft som inte bara är klar, utan även ren. Så prova själv: ta ett djupt andetag och upplev vad som leder till ett gott första intryck, vad som definitivt visar att ett utrymme är riktigt rent: det ”luktar” rent.

Oasis Pro Range
OASIS PRO-SORTIMENTET

För att uppnå riktigt bra resultat behöver du välfungerande produkter. Vårt exklusiva rengöringssortiment är särskilt utformat för att garantera att städpersonalen har rätt produkt, städutrustning och utbildningsmaterial för den uppgift som de står inför.

 

MAXX2-SERIEN
Det säkra sättet att maximera dina rengöringsresultat. MAXX2 förbättrar rengöringsresultaten på ett tryggt sätt och eftersom produkterna mestadels används i låga koncentrationer kan de minska rengöringskostnaderna och mängden förpackningsavfall.

 

YTTERLIGARE LOKALVÅRDSLÖSNINGAR

HousekeepingProgramFreshStart
LOKALVÅRDSPROGRAM

Säkerställ att ni erbjuder en ren, säker och välkomnande miljö som skyddar ert rykte.

ALLMÄN RENGÖRING

Rätt hygienprogram är ett bra sätt att maximera effektiviteten.

Restroomwithtwocountermountedsinks
RENGÖRING AV BADRUM

Rena badrum är helt avgörande för att skydda ert varumärke.

STÄDUTRUSTNING

Vi förstår vikten av att hålla medarbetarna säkra samtidigt som de kan arbeta effektivt.

 

BROSCHYRER ATT LADDA NER

Ladda ner produktbroschyren nedan för mer detaljerad information om produkterna och för att läsa mer om våra program för städning och lokalvård, samt hur de ger överlägsna och jämna resultat som säkerställer att alla på din anläggning får en ren, säker och behaglig omgivning.