Westin K ‘anapali Ocean Resort MVW

Ökade operationella och hållbarhetsmässiga framgångar för Marriott Vacations Worldwide

Totalt värde på 627 000 USD

Marriott Vacations Worldwide logo

Insikter

Marriott Vacations Worldwide (MVW) är ett ledande globalt semesterföretag som erbjuder försäljning, byte och uthyrning av semesterbostäder, förvaltning av semesterbyar och -anläggningar samt relaterade verksamheter, produkter och tjänster.  

MVW strävar efter att uppnå högsta möjliga standard i alla delar av sin verksamhet. Detta omfattar insatser som får en positiv inverkan på de lokalsamhällen och semesterorter där företaget är verksamt samt att säkerställa personalens säkerhet och produktivitet.

Åtgärder

För att minska sin miljöpåverkan samarbetar MVW med olika intressenter för att införliva miljövänliga rutiner på alla sina semesterorter. Viktiga fokusområden är att bevaka och minska såväl vatten- och energiförbrukningen som avfallsmängden.

I samarbete med sin långvariga partner, Ecolab, införde MVW flera olika tekniker som utformats för att spara vatten och energi, öka produktiviteten och förbättra det ekonomiska resultatet. Några exempel:

  • 3D TRASAR™-teknik för vattenkylning – skyddar utrustningstillgångar inom kylning och maximerar kylvatteneffektiviteten för att spara vatten och energi samt minska utsläppen.
  • Aquanomic™ tvättprogram för låga temperaturer – ger konsekvent vita textilier och betydande vatten- och energibesparingar jämfört med traditionella tvättprogram.
  • SMARTPOWER™-programmet – ger enastående diskresultat och bidrar till att säkerställa hållbara restaurangverksamheter genom att minska behovet av omdiskning och användningen av plastförpackningar jämfört med traditionella fasta maskindiskmedel.
  • Wash 'N Walk™ golvrengöringsmedel som inte kräver sköljning – en golvrengörings- och desinficeringsprocess i ett steg som sparar vatten och energi samtidigt som produktiviteten ökar.
Marriott Vacations Worldwide Housekeeping

Resultat

Samarbetet med Ecolab har lett till bättre resultat utan krav på kompromisser. MVW har gjort betydande kostnadsbesparingar och minskat vattenförbrukningen, energianvändningen och förpackningsavfallet från fasta rengöringsmedel rejält, samtidigt som man erbjuder kunderna bästa möjliga upplevelse.

Lösningar i fokus


Resultaten i den här fallstudien är specifika för just den här kunden och kan variera för andra kunder baserat på faktorer och förhållanden i verksamheten.


Relaterade framgångshistorier

Vi samarbetar med kunder för att lösa deras största utmaningar.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade berättelser hittades