Avsnitt 1: Vägen från manuell rengöring till automatiserad COP

Ecolab technician looking at a barrel of chemicals

När det gäller tillverkning av egenvårdsprodukter använder många anläggningar manuella rengöringsrutiner. Inom de här rutinerna finns möjligheter för tillverkarna att övergå till automatiserade processer, vilket kan spara tid och minska riskerna. I del 1 av en serie i 4 delar diskuterar Susan Youngquist, Technical Consultant & Validation Manager på Ecolab, och Pete Barrie, Product Management Director på Sani-Matic, vägen från manuella till automatiserade rengöringsrutiner och berör följande viktiga punkter:

  • Utmaningar med manuell COP (clean out of place)
  • Viktiga orsaker till att tillverkarna övergår från manuell till automatisk rengöring
  • Fördelar med att automatisera COP-processer 
 

Om författaren

Ecolab Life Sciences. For Life Sciences. For Life.

Life science

Relaterade artiklar