Ecolab CIP/COP Cleaner

Cirkulationsrengöring vid tillverkning av egenvårds- och kosmetikaprodukter

Ecolabs cirkulationsrengöring bevarar integriteten hos den utrustning som används vid tillverkning av egenvårds- och kosmetikaprodukter, utan minskad effektivitet. Ecolabs rengöringsmedel har utformats för att rengöra en mängd olika Clean in Place (CIP)- och Clean Out of Place (COP)-system.

Effektiv mot tuffa utmaningar inom egenvård och kosmetika

Ecolabs cirkulationsrengöring är perfekt för att avlägsna olika typer av smuts i CIP-system som används under tillverkning av egenvårds- och kosmetikaprodukter. Här följer några exempel:

  • Duschkrämer, flytande deodoranter och lotioner
  • Vattenfast smink och solskyddskrämer
  • Pigment och mineral som innehåller smuts, inklusive foundations, ansiktsmasker, läppstift och mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Rengöringsprodukter från experter inom egenvårds- och kosmetikatillverkning

Välj från ett stort utbud av produkter speciellt utformade för tillverkare inom egenvård och kosmetika, som rengöringsmedel, manuella rengöringsmedel, desinfektionsmedel, tillsatsmedel och förstärkare.

Upptäck hur du kan utveckla ett anpassat program för just din anläggnings specifika behov som uppfyller de senaste regelstandarderna och stöds av våra tekniska experter.

Se alla våra egenvårdslösningar

Andra cirkulationsrengöringsprodukter för tillämpningar av egenvård och kosmetika

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Andra lösningar för egenvård och kosmetika

Läs mer om hur Ecolabs egenvårds- och kosmetikalösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar standarder, ökar den operativa effektiviteten och hjälper dig att uppnå anläggningens hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.