Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI - Pouch Wipes

Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide Blended with DI – Pouch Wipes

Lösning som ger låg mängd rester, för proaktiv sporkontroll i renrum.

Tillförlitlig steril och spordödande desinficeringslösning som utformats för att eliminera de flesta kontamineringsrisker, inklusive bakteriesporer, på små ytor i kontrollerade utrymmen. De praktiska sterila servetterna är tillverkade av nanomaterial, färdiga att användas och levereras i en påse. Servetterna är impregnerade med Klercide™ spordödande peroxid som lämnar liten mängd rester och har blandats med avjoniserat vatten.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Jämn effektivitet

Särskilt utformat för användning i renrum och andra kontrollerade utrymmen där det är viktigt att använda produkter som som lämnar låga mängder rester.

En steril väteperoxidlösning blandad med avjoniserat vatten som ger liten mängd rester och endotoxiner. Produkten är ett sterilt, spordödande medel som är redo att användas och lämnar väldigt lite rester, för små och stora ytor.

Icon with a checkmark in the center

Få rester, ingen sköljning

Formeln som lämnar efter sig lite rester möjliggör mycket effektiv desinficering utan behov av avtorkning med alkohol eller vatten efteråt, vilket effektiviserar rengörings- och desinficeringsprotokollen.

Hand wiping icon

Bruksfärdiga servetter i påse

Impregnerade servetter i påse som gör det enkelt att skapa rengöringsprotokoll som uppfyller alla regelkrav för större ytor i renrum.

Shield with a check mark icon

Substrat av premiumkvalitet

Servetterna är tillverkade av förstklassig polyestercellulosa, sterila och redo att användas. De levereras i en återförslutningsbar förpackning och är avsedda för stora ytor.

Three diamond shapes icon

Renrumsklassad steril produktion

Biocidblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och sterilt fylld under laminärt flöde av grad A, samt förpackad i ett renrum av grad B. Varje parti har intyg på analys och sterilitet.

Försäljningsenhet Enhetsstorlek Applikationsområde
20 förpackningar med 15 servetter 200 x 200 mm
För användning på stora och små hårda ytor, inklusive vid materialöverföring.

Ta en titt på Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide moppservetter, Klerwipe™ Sporicidal Low Residue Peroxide servetter i påse med WFI och Klercide™ Sporicidal Low Residue Peroxide RTU om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.