För alla ytor.
I alla miljöer.

Hand Hygiene, Facility Disinfection and Product Manufacturing icons

_

Your Business In Safe Hands logo

Vidta åtgärder för att skydda din anläggning, dina produkter,
och din personal

COVID-19-pandemin har fortfarande stora påföljder i hela världen, särskilt vad gäller hur människor lever, arbetar och tänker. Att arbeta med en och samma leverantör av lösningar för rengöring, desinfektion och handhygien är ett enkelt sätt att säkerställa att din verksamhet, och dina driftskostnader, är skyddade.

Ecolab Life Sciences, en ledande leverantör till tillverkare inom läkemedels- och egenvårdsbranschen, kan hjälpa dig att hantera de många rengörings-, desinficerings- och saneringsbehov som finns i dina verksamheter. Förutom att leverera rätt rengörings- och handhygienprodukter för varje situation delar vi även med oss av våra expertkunskaper för att förhindra infektionsspridning och ge råd om hur man bibehåller en säker och hälsosam verksamhet.

Med Ecolab är din verksamhet i trygga händer.

 


Alla viktiga områden på din läkemedels- eller
egenvårdsanläggning  
täcks: 

Washing hands

• Handhygien

Genom att införa ett heltäckande handvårdsprogram på hela din läkemedels- eller egenvårdsanläggning kan du förebygga smittspridning bland medarbetare och besökare. Ecolab har tagit fram ett komplett sortiment med handhygienprodukter, inklusive handtvål och -sprit som gör handtvättsrutinerna effektiva, säkra och enkla.

_

Ecolab disinfectant spray

• Desinfektion på anläggningar

Regelbunden desinfektion av alla platser som ofta vidrörs, allmänna utrymmen och kontor på din läkemedels- eller egenvårdsanläggning är oerhört viktigt. Ecolab har ett stort utbud av godkända och effektiva desinfektionsmedel, både som färdigblandad spray och våtservetter, som passar många olika utrymmen och ytor.

_

Cleaning in production cleanroom facility

• Produkttillverkning

Ecolab Life Sciences bidrar till säkerhet, regelefterlevnad och operationell effektivitet hos läkemedels- och egenvårdstillverkare i hela världen genom att erbjuda en heltäckande programbaserad strategi för kontamineringskontroll, rengöring och desinfektion. Våra kompletta lösningar, som innehåller allt från grundläggande rengöring till kontamineringskontroll, hjälper dig att göra dina produkter och processer säkrare genom att reducera riskerna.

_

Ecolabs inverkan på världen

I nästan 100 år har Ecolab samarbetat med världsledande varumärken för att hjälpa dem att öka livsmedelssäkerheten, skydda folkhälsan, optimera sin vatten- och energiförbrukning samt driva sina verksamheter effektivt. Vi har arbetat bakom kulisserna för att hjälpa företag att skydda sina produkter, verksamheter och de platser där människor äter, sover, arbetar, roar sig och tillfrisknar. Våra innovativa produkter och tjänster berör i princip varenda aspekt av vardagslivet och används på sjukhus, hotell, restauranger, livsmedelsbutiker, skolor, fabriker och många andra platser runtom i världen. Eftersom vi betjänar kunder på närmare 3 miljoner platser i 170 länder kan vi ha en betydande inverkan på världen – göra den renare, tryggare och friskare samtidigt som vi skyddar människor och viktiga resurser.

 

_

Under 2019 samarbetade vi med företag för att bidra till att:

Handwashing icon

_

Tvätta 40 miljarder händer

Wiping icon

_

Städa över 1 miljard hotellrum

Mask icon

_

Rengöra över 15 miljoner patientrum

Meal icon

_

Säkra 58 miljarder restaurangmåltider

Produce icon

_

Säkert producera mer än 36 % av världens förpackningar

Infection icon

_

Förebygga mer än 1,2 miljoner sjukdomstillfällen

_

Ecolab associates talking and sanitizing their hands

Är du redo att skydda hela din anläggning?

Ecolab Life Sciences kan hjälpa dig.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Tack för ditt intresse för våra produkter och tjänster.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.

_