Ecolab Bioquell BQ-EMS Illustration with real components

Dekontaminering av utryckningsfordon

Hur säkerställer du att ambulansen är ren och redo för nästa patient när en transporterad patient har lämnat fordonet? Bioquell erbjuder en beprövad lösning för biologisk dekontaminering av ytorna inuti uttrycksfordon.


Om vår lösning för biologisk dekontaminering av utryckningsfordon

I samband med biologisk dekontaminering av insidan av en ambulans bygger denna Ecolab-lösning på några viktiga delar av Bioquell-tekniken:

Bioquell Image

Det här lätta, bärbara, trådlösa systemet förångar Bioquell HPV-AQ. Ångan täcker exponerade ytor i den bakre delen av fordonet för att uppnå 6-logaritmisk avdödning av sporer. Som steriliseringsmedel dödar eller eliminerar det alla former av mikrobiologiskt liv i miljön, inklusive vegetativa bakterier, bakteriesporer, svampar, svampsporer och virus.

  • Beroende på storleken på ditt fordon kan dekontamineringscykeln slutföras på bara 45 minuter, från början till slut
  • Bevisad kompatibilitet med känslig elektronik. Kompatibilitetsdokumentation finns tillgänglig på begäran
  • Lämnar inga rester eller starka lukter
Bioquell Image

en 35-procentig vattenbaserad väteperoxidlösning och EPA-registrerat steriliseringsmedel.

Find Bioquell biological indicators (BI), chemical indicators (CI) and 35% hydrogen peroxide.

Kemiska indikatorer för rum som hjälper dig att bekräfta att en Bioquell-cykel har uppnått den förväntade ångdistributionen och exponeringsprestandan. En kemikalieremsa reagerar på en Bioquell-cykel och ändrar färg baserat på cykelns förväntade effektivitet. För användning i rum och slutna utrymmen på 10 m3 eller mer.

BQ-EMS är utrustad med en väteperoxidsensor som uppfattar även låga halter, för att säkerställa att ingen ånga läcker från fordonet under den biologiska dekontamineringsprocessen. Sensorn hjälper dig även att säkerställa att det är säkert att gå in i fordonet efter en cykel.

Så här fungerar biologisk dekontaminering av utryckningsfordon

Se den stegvisa processen för att förbereda ett fordon för biologisk dekontaminering.

Behöver du hjälp med finansiering?

Vår samarbetspartner, EMS Grants Help, kan hjälpa dig att hitta bidragsmöjligheter för att finansiera din Bioquell-lösning. De hjälper dig till och med att skriva ansökan. Detta är en kostnadsfri tjänst som för närvarande bara är tillgänglig i USA.

Besök webbplatsen för EMS Grants Help för att komma igång.

Läs fallstudier från ambulanssjukvården

Se hur ambulansoperatörer har använt Bioquells dekontamineringslösningar för att öka patientsäkerheten och spara pengar:

Bioquell Validation

Validering

För att uppfylla lagstadgade krav kan du behöva uppvisa bevis på att din lösning för biologisk dekontaminering fungerar som den ska. Ecolab tillhandahåller utbildade tekniker och all den valideringsdokumentation du behöver för att uppfylla kraven.


Program, produkter, utrustning och tjänster

Utforska vårt erbjudande inom dekontaminering av utryckningsfordon

Begär en offert

Söker du ett effektivt sätt att rutinmässigt dekontaminera utryckningsfordon? Bioquell kan hjälpa dig. Använd formuläret för att begära en offert så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.