Ecolab Bioquell BQ-EMS

Bioquell BQ-EMS

En ambulans kan frakta många patienter på kort tid. I detta slutna utrymme kan ineffektiv rengöring leda till att mikroorganismer sprids och att smittrisken ökar för både patienter och personal. 

Ecolabs Bioquell BQ-EMS hjälper dig att eliminera mikroorganismer. Detta bärbara biologiska dekontamineringssystem använder väteångor för att åstadkomma en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.

Funktioner på Bioquell BQ-EMS

 1. Kontrollpanel
  Panelen förvaras i ett slitstarkt fodral och placeras utanför fordonet. Den kontrollerar trådlöst förångnings- och ventileringsenheterna. Ange volymen på det utrymme som ska dekontamineras och starta cykeln med ett knapptryck.
 2. Förångningsenhet för väteperoxid
  Denna lätta, bärbara anordning sprider väteperoxidångan över de exponerade ytorna inuti det slutna utrymmet.
 3. Ventileringsanordningar
  När den biologiska dekontamineringsfasen är klar avlägsnar två kraftfulla ventileringsanordningar snabbt väteperoxidångan från det slutna utrymmet. Detta lämnar utrymmet fritt från rester och lukt.
 4. Handhållen sensor
  Säkerheten är högsta prioritet för Ecolab. Den här väteperoxidsensorn detekterar låga koncentrationer och används för att kontrollera att ingen ånga läcker ut under en cykel, och för att säkerställa att det är säkert att gå in i utrymmet igen efter en cykel.
Ecolab Bioquell BQ-EMS Components


Skäl att välja Bioquell BQ-EMS

Icon for Adaptable

Anpassningsbart

Det är enkelt att flytta det här lätta systemet i och ur fordon. Enkelt att installera i valfritt utrymme.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Väteperoxidånga ger en 6-logaritmisk spordödande effekt på ytor i slutna utrymmen.

Bioquell icons

Effektivt

Cykler genomförs på bara 45 minuter. Fordonet är redo att användas omedelbart efter cykeln.

Bioquell icons

Utbildning

Ecolabs experter kommer att utbilda och certifiera din personal på plats och hålla fortbildningskurser efter behov. Varje operatör får handfast erfarenhet av att förbereda ett fordon för biologisk dekontaminering och undervisning i säkerhetsprotokoll.


Bioquell BQ-EMS är perfekt för:

Emergency vehicles parked in a garage bay

Utryckningsfordon

Bioquell BQ-EMS är särskilt utformat för att användas i ambulanser, brandbilar, polisbilar och andra utryckningsfordon.

Photo of the inside of a city bus

Andra fordon än utryckningsfordon

Exempelvis handikapptransporter och bussar.

Undrar du om Bioquell BQ-EMS-systemet passar din organisation?

Textbeskrivning här


Så här fungerar det

Se den stegvisa processen för att förbereda ett utryckningsfordon för biologisk dekontaminering.

Behöver du hjälp med finansiering?

Vår samarbetspartner, EMS Grants Help, kan hjälpa dig att hitta bidragsmöjligheter för att finansiera din Bioquell-lösning. De hjälper dig till och med att skriva ansökan. Detta är en kostnadsfri tjänst som för närvarande bara är tillgänglig i USA.

Besök webbplatsen för EMS Grants Help för att komma igång.


Relaterade produkter

Bioquell HPV-AQ

Bioquell HPV-AQ

Denna 35-procentiga vattenlösning med väteperoxid används för att producera väteperoxidånga. Ångan ger en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.
Bioquell biologiska indikatorer

Biologiska indikatorer

Våra biologiska indikatorer innehåller endosporer av Geobacillus stearothermophilus som hjälper dig att validera dekontamineringscykler med Bioquell.

Bioquell kemiska indikatorer för rum

Bioquell kemiska indikatorer för rum

Bekräfta att en Bioquell-cykel har uppnått den förväntade ångdistributionen och exponeringsprestandan med dessa lättavlästa kemiska indikatorer. En kemikalieremsa reagerar på en Bioquell-cykel och ändrar färg baserat på cykelns förväntade effektivitet, 10 m3 och över.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Använd även på känslig elektronik och utrustning

Vår väteperoxidånga är tuff mot mikrobiologiska ytföroreningar, men varsam mot elektronik och utrustning. Till skillnad från spreja-och-torka-metoder krävs inga ytterligare steg för att avlägsna rester. Bioquell är perfekt när du behöver kontaminera platser där det finns utrustning som är besvärlig att rengöra biologisk​​​​​​​t. Innan du använder Bioquell på elektronisk utrustning bör du kontakta tillverkaren och kontrollera att detta är tillrådligt.

Begär en offert

Söker du ett effektivt sätt att rutinmässigt dekontaminera utryckningsfordon? Använd formuläret för att begära en offert för Bioquell BQ-EMS, ett bärbart och robust dekontamineringssystem.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.