Bioquell BQ-50 generator för väteperoxidånga

Bioquell BQ-50

Använd Ecolabs Bioquell BQ-50, ett system som använder väteperoxidånga för dekontaminering av patientrum och andra sjukhusutrymmen. Bioquell BQ-50 använder väteperoxidånga för att åstadkomma en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.

Bioquell-tekniken hjälper dig att minska den biologiska belastningen på sjukhuset och uppnå verksamhetens mål kring förebyggande av infektioner.

Funktioner hos Bioquell BQ-50

  1. Ventileringsanordningar
    Placera de tre lätta ventileringsanordningarna i rummet för att skapa ett dynamiskt luftflöde som bidrar till att distribuera ångan under en cykel. När den biologiska dekontamineringsdelen av cykeln är klar bryter ventileringsanordningarna snabbt ner väteperoxidångan till vattenånga och syre, utan att lämna kvar några rester eller starka lukter.
  2. Pulpet
    Pulpeten placeras utanför patientrummet och kommunicerar trådlöst med förångningsenheten och ventileringsenheterna. Den enkla kontrollpanelen har bara tre knappar vilket gör det lätt att starta en cykel.
  3. Förångningsenhet
    Den snabba, automatiska och lätta förångningsenheten sprider snabbt väteperoxidångan över alla exponerade ytor.
Ecolab Bioquell BQ-50 Components


Skäl att välja Bioquell BQ-50

Icon for Adaptable

Anpassningsbart

Systemet är lätt och kan enkelt transporteras till olika delar av anläggningen. Snabb och enkel installation i valfritt utrymme.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Väteperoxidånga ger en 6-logaritmisk spordödande effekt på ytor i slutna utrymmen.

Bioquell icons

Effektivt

Rummet är redo att användas omedelbart efter cykeln. Det krävs ingen ytterligare behandling, som avtorkning för att avlägsna rester.

Bioquell icons

Utbildning

Bioquell-experter utbildar personalen på plats och erbjuder fortbildning efter behov. Personalen får lära sig att köra en cykel med verifieringsmetoder och att granska viktiga säkerhetsfaktorer.


Använd Bioquells väteperoxidförångningsteknik i många olika delar av sjukhuset

Illustration lines pointing to different areas of a hospital where Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant can be used

Använd Bioquell BQ-50 för biologisk dekontaminering av:

Operationssalar, där kirurgipatienter är mottagliga för infektioner.

Intensivvårdsavdelningar, som har patienter ned nedsatt immunförsvar.

Specialistavdelningar som brännskador, transplantationer, neonatal intensivvård och endoskopi.


Undrar du om Bioquell BQ-50 är rätt för din organisation? Kontakta oss. 


Relaterade produkter

Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant

Bioquell HPV-AQ

Denna 35-procentiga vattenlösning med väteperoxid används för att producera väteperoxidånga. Ångan ger en 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor.

Bioquell biologiska indikatorer

Biologiska indikatorer

Våra biologiska indikatorer innehåller endosporer av Geobacillus stearothermophilus som hjälper dig att validera dekontamineringscykler med Bioquell.

Bioquell kemiska indikatorer för rum

Bioquell kemiska indikatorer för rum

Bekräfta att en Bioquell-cykel har uppnått den förväntade ångdistributionen och exponeringsprestandan med dessa lättavlästa kemiska indikatorer. En kemikalieremsa reagerar på en Bioquell-cykel och ändrar färg baserat på cykelns förväntade effektivitet. För användning i rum och slutna utrymmen på 10 m3 eller mer.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Använd även på känslig elektronik och utrustning

Vår väteperoxidånga är tuff mot mikrobiologiska ytföroreningar, men varsam mot elektronik och utrustning. Till skillnad från spreja-och-torka-metoder krävs inga ytterligare steg för att avlägsna rester. Bioquell är perfekt när du behöver kontaminera platser där det finns utrustning som är besvärlig att rengöra biologisk​​​​​​​t. Innan du använder Bioquell på elektronisk utrustning bör du kontakta tillverkaren och kontrollera att detta är tillrådligt.

Begär en offert

Är du intresserad av att använda Bioquell BQ-50 för dekontaminering på ditt sjukhus eller din mottagning? Använd formuläret för att begära en offert på Bioquell BQ-50, så kontaktar vi dig inom kort.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.