Ecolab Bioquell proactive service.

Bioquell Proactive-tjänsten

På ett hektiskt sjukhus är det lätt att biologisk dekontaminering blir åsidosatt. Du kanske har den utrustning som krävs för att utföra biologisk dekontaminering i patientrum, operationssalar och andra utrymmen, men vem utför själva arbetet? Hur ofta? Vad händer om de som är ansvariga för de här arbetsuppgifterna blir upptagna med andra uppgifter och inte har tid att köra biologiska dekontamineringscykler?

Bioquell Proactive är en komplett tjänst som sköter alla aspekter av de biologiska dekontamineringsrutiner som krävs på ditt sjukhus, så att personalen slipper göra det. Bioquell-tekniker på plats kör och dokumenterar hela den biologiska dekontamineringsprocessen och -protokollen på daglig basis. Denna heltäckande tjänst erbjuds till fastpris och hjälper dig att upprätthålla en konsekvent, välfungerande strategi för biologisk dekontaminering, för att undvika att miljön blir en smittkälla.

Fördelar med den biologiska
dekontamineringstjänsten Bioquell Proactive

Lyhördhet
Vi hjälper dig att planera för oväntade händelser, inklusive utbrott och nödsituationer. Eftersom Bioquell Proactive-teamet redan är på plats kan du förvänta dig en snabb respons på varje biologisk kontamineringsincident, för att minska inverkan på både patienterna och vårdinrättningen. Våra tekniska experter får regelbunden fortbildning och är förberedda för alla tänkbara situationer som rör biologisk dekontaminering.

Ökad effektivitet
När du väljer Bioquell Proactive-tjänsten hjälper vi dig att utföra biologisk dekontaminering i en större andel av rummen än vad som skulle vara fallet om din egen personal själva skötte dekontamineringsutrustningen. Orsaken är att du får en dedikerad Ecolab-expert som överser den biologiska dekontamineringsprocessen, för att säkerställa att du aldrig missar en planerad dekontamineringscykel.

Kompetent rådgivning
Har du en fråga om bästa praxis eller behöver du råd om biologisk dekontaminering? Fråga oss. Över 20 års erfarenhet av att arbeta på sjukhus ger oss oöverträffade expertkunskaper. Vi samarbetar ofta med anläggningar som använder flera olika metoder för biologisk dekontaminering förutom väteperoxidånga, inklusive UVC och UV-PX (pulserande xenon). Vi använder vår breda erfarenhet och kompetens för att hjälpa dig att uppnå dina mål vad gäller att förebygga infektioner.

Detta kan du förvänta dig av Bioquell Proactive-tjänsten

Så snart du har registrerat dig för Bioquell Proactive kommer en Proactive-ansvarig att arbeta med viktiga intressenter på din vårdinrättning för att ta fram en plan för hur vi kan uppfylla dina mål kring infektionsförebyggande. Detta kan innebära att fokusera på vissa smittämnen och att identifiera vilka enheter inom ditt sjukhus som kräver regelbunden biologisk dekontaminering.

Din/dina dedikerade tekniker kommer att:

  • utföra dagliga biologiska dekontamineringsrutiner enligt planen
  • verifiera och validera resultaten och skapa lättlästa rapporter
  • underhålla Bioquell-utrustningen och uppgradera tekniken efter behov
  • beställa förbrukningsvaror och hantera lagret

Bioquell Proactive är en komplett tjänst. Din dedikerade tekniker sköter allt, från början till slut. Det betyder att din personal inte har några extra arbetsuppgifter och eliminerar risken för att ditt biologiska dekontamineringsprogram åsidosätts under hektiska perioder på sjukhuset.


Så här fungerar det


Skäl att välja Bioquell Proactive-tjänsten

Icon displaying Assured

Pålitlig

Din Bioquell-tekniker har bara en uppgift – att se till att din biologiska dekontamineringsstrategi följs. Vi kan dessutom hjälpa till i nödsituationer.

Icon displaying Adaptable

Anpassningsbart

Skräddarsy en plan för biologisk dekontaminering som uppfyller målen för din anläggning. Justera planen vid behov.

Bioquell icons

Heltäckande

Komplett, till fast pris. Inga dolda avgifter eller extrakostnader. Kostnadsfria teknikuppgraderingar.

Icon displaying complete decontamination

Effektiv

Bioquell-utrustningen genererar väteperoxidånga som uppnår 6-logaritmisk avdödning av sporer på exponerade ytor. 

Begär en offert

Behöver du en komplett dekontamineringstjänst för ditt sjukhus eller din mottagning? Använd formuläret för att begära en offert på Bioquell Proactive, Ecolabs tjänsteerbjudande.

Kontakta Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences är en betrodd partner inom kvalitet, säkerhet och effektivitet för tillverkning av biologiska läkemedel. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och hålla dig i framkant.

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.