Stock photo of empty hotel or office lobby

Hotellprogram

Ett rent hotell är ett framgångsrikt hotell

Ecolab förstår att hygien och renlighet är en kritisk parameter för din framgång. Hygien och renlighet påverkar gästernas upplevelse och uppfattning samt deras lojalitet och vad de berättar för vänner och familj. Därför är det viktigt att konsekvent ge ett rent och fräscht första intryck på alla områden av din hotellverksamhet och på så sätt förbättra gästnöjdheten. 

Säkerställ en positiv gästupplevelse

Rapporter indikerar att en enda negativ recension på nätet kan kosta ett hotell mer än 30 kunder och att 90 % av resenärerna undviker hotell som fått rykte om sig att vara ”smutsiga”! 

Så det är inte konstigt att hygien och renlighet spelar en avgörande roll när det gäller att förbättra kundnöjdheten och, i slutändan, verksamhetens framgång. Men i med ökande konkurrenstryck och högre krav på kvalitet och service står städpersonalen inför fler utmaningar när det gäller att öka gästnöjdheten. Därför erbjuder Ecolab omfattande lösningar för varje kritiskt område i din hotellverksamhet där säkerhet, effektivitet och gästnöjdhet är viktigt. Varje program stöds av dedikerade servicespecialister som känner till din verksamhet. Ecolab erbjuder omfattande kundsupport och teknisk support och utvecklas kontinuerligt för att säkerställa bästa möjliga resultat.

 


Lösningar till stöd för din hotellverksamhet

Ecolab Oasis Pro Housekeeping Range

Städsortimentet Oasis Pro

Speciellt utformat för att säkerställa att du har rätt produkter, rengöringstillbehör och utbildningsstöd för den aktuella uppgiften.

550x310_GroupB

Aquanomic tvättsystem

Koncentrerat tvättmedel i fast form som dispenseras via ett slutet slingsystem, för säkra arbetsrutiner.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Handhygienprogrammet Nexa

Att tvätta händerna är en av de första försvarsmekanismerna för att förhindra att infektioner och livsmedelsburna sjukdomar sprids.

KitchenPro

KitchenPro rengöringssortiment för kök

Försäkra dig om att din matlagningsutrustning och dina köksytor är rena och välskötta samt att maten du serverar är säker.

550x3310_Apex

Apex för maskindisk

Ecolabs Apex-program för maskindisk ger operatörer inom restaurang och storkök maximal kontroll.

Electrostatic Spraying 101 Overview

Program för elektrostatisk sprutning

Ecolab erbjuder desinficeringslösningar och utrustning som hjälper dig att förstöra eller oåterkalleligt inaktivera bakterier och virus.


Resurser till stöd för din verksamhet

Ecolab Lodging Brochure

Broschyr om boende

Ladda ner vår broschyr om boende för att få veta mer om vårt hushållningsprogram och hur det ger överlägsna och konsekventa resultat samt säkerställer en ren, säker och bekväm miljö.

Image of Ecolab's Hand Hygiene Brochure

Broschyr om handtvätt

Att etablera ett heltäckande handtvättssystem för hela din anläggning kan förebygga spridning av sjukdomar bland både gäster och anställda, vilket leder till en friskare och mer produktiv verksamhet.
FRS Covid page image

COVID-resursportal

Resurser, länkar och förslag på bästa praxis för att hantera coronavirus och öppna upp verksamheten igen på ett säkert och effektivt sätt.

sustainability

Vårt samarbete med Green Key

Ecolab arbetar dagligen tillsammans med kunder runt om i världen för att hjälpa dem att uppnå mer med mindre – genom att använda innovativa lösningar för att förbättra affärsresultaten, samtidigt som man skyddar viktiga tillgångar. Vårt samarbete med Green Key främjar användningen av hållbara lösningar på hotell och restauranger runt om i Europa för att uppfylla kundernas förväntningar och uppnå och bibehålla Green Key-certifieringen.

Var redo. Skydd börjar med förebyggande.

Ecolab (ECL) är en pålitlig partner på nästan tre miljoner kommersiella kundplatser och är världsledande inom vatten-, hygien- och infektionsförebyggande lösningar och tjänster som skyddar människor och viktiga resurser. Vi erbjuder en rad lösningar för att hålla verksamheten ren, säker och hälsosam, däribland handhygienprogram, rengörings- och desinficeringsprogram, utbildning och mer.

FRS Covid page image

Coronaviruset (COVID-19)

Som svar på COVID-19-pandemin har Ecolabs globala team med experter sammanställt ett bibliotek med resurser och relevant information som erbjuder vägledning för att bibehålla en ren, säker och hälsosam verksamhet.  Det hjälper er att skydda och skapa förtroende bland personal, gäster, boende och besökare.

Mer
Woman blowing her nose

Säsongsinfluensan

Folkhälsomyndigheter har visserligen svårt att förutse hur svår den kommande influensasäsongen kommer att bli, men vi vet att skydd börjar med förebyggande. Titta på och ladda ner vårt senaste influensamaterial för att förbereda er inför den kommande influensasäsongen, minimera exponering och hålla era anställda, gäster, boende och besökare säkra.

Mer
Image of family enjoying a meal

Livsmedelssäkerhet

Att bygga upp ett starkt program för livsmedelssäkerhet kan bidra till att förbättra livsmedelskvaliteten, minska matsvinnet och öka gästernas tillfredsställelse. Läs vidare för att ta reda på hur Ecolab inte bara kan hjälpa till att förhindra livsmedelsburna sjukdomar, hålla dina anställda och kunder säkra, utan också ha en bestående inverkan på din verksamhet.

Mer
Female white TM talking with white male chef about dishware

Program som stöds av service i världsklass

Med stöd av ett team av forskare och branschspecialister tillhandahåller Ecolabs servicerepresentanter regelbundet schemalagd service, försäljning och support samt utbildning och inspektion på plats. Vi hjälper våra kunder att minska sin resursförbrukning, optimera arbetskraftsanvändningen och öka hela verksamhetens varaktighet och effektivitet.

sustainabilityreport

Vår hållbarhetspåverkan

Hos Ecolab är hållbarhet en väsentlig del av allting vi gör. Via teknik, information, service och utbildning på plats hjälper vi företag runtom i världen att nå exceptionella affärsresultat, samtidigt som de har en positiv effekt på miljön och samhället. Arbetet vi gör spelar roll och sättet vi gör det på spelar roll för våra anställda, kunder och samhällen.


Liknande nyheter

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga relaterade bloggartiklar hittades.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vår utskickslista idag för att hålla dig uppdaterad om våra senaste innovationer, forskningsrön, viktiga tips, aktiviteter och tjänster som bidrar till att hålla arbetsmiljön ren och trygg, samt hjälper dig att bedriva verksamheten på ett effektivt sätt och uppnå dess hållbarhetsmål.