Vi uppfyller kraven från tillverkare av hygienartiklar via en kombination av teknisk expertis, digitala lösningar och rengöringskemikalier

Varje dag står du inför besvärliga rengöringsproblem: ingredienser som ger kunderna fantastiska produkter, men skapar problem för din tillverkningsutrustning. Med tiden kanske du har hittat rengöringsalternativ som fungerar, men uppfyller de verkligen alla dina förväntningar? 

Behöver du utföra rengöringsrutiner flera gånger för att till sist uppnå en godtagbar renhetsnivå? Behöver du hela tiden hitta andra rengöringslösningar för nya produktberedningar? Ägnar du tid åt att lösa rengöringsproblem som du hellre vill ägna åt att tillverka produkter?Rent generellt, känns det som om du helt enkelt inte har
hittat den rätta produkten? Det är dags att ändra på det.

Med Ecolab Life Sciences blir utrustningen ren – första gången, varje gång. Våra tekniska experter och vårt forsknings- och utvecklingsteam arbetar tillsammans med dig för att se till att du har en välfungerande rengöringslösning som är optimerad för just din smuts, dina beredningsformer och din tillverkningsutrustning. Så här går det till:

Icon for perfect match page

Medel för CIP/COP-rengöring, särskilt utformade för utmaningarna inom egenvårds- och kosmetikabranschen

De ingredienser du använder är unika för egenvårdsbranschen, men de flesta rengöringsprodukter har varken utformats, formulerats eller testats på dessa komplexa ingredienser. Som alternativ till vanliga allrengöringsprodukter, som är utformade för att passa alla, har Ecolab Life Sciences tagit fram ett sortiment med rengörings- och desinficeringsprodukter som är särskilt utformade för egenvårds- och kosmetikatillverkning och de utmaningar som det innebär.  

Icon for perfect match page

Forsknings- och utvecklingslabb som matchar dina beredningar till rätt rengöringslösning

Varje ingrediens och beredning som du använder kräver en unik rengöringslösning. När du arbetar med Ecolab Life Sciences testar och studerar vårt forsknings- och utvecklingsteam noggrant dina beredningar, dina ytor, för att säkerställa att de rengöringslösningar som vi rekommenderar är fullkomligt effektiva vid korrekt spädning och applicering. 

Icon for perfect match page

Tekniska experter på anläggningen hittar den perfekta balansen mellan rengöring och effektivitet

Vår målsättning är att ge dig mer än bara ren utrustning. Vårt tekniska team samarbetar med dig på anläggningen för att granska din verksamhet och göra rekommendationer om hur rengöringen kan optimeras. Vi hjälper dig sedan att implementera den perfekta blandningen av kemikalier och effektiva rutiner som kan bidra till att spara såväl rengöringstid och arbete som resurser som el, vatten och kemikalier.

Se ett exempel på vad kunder får när de samarbetar med Ecolab för att optimera verksamheten:

Ecolab Life Sciences digitally enhanced cleaning and validation.

CLEEN: digitalt förstärkt rengöring och validering

CLEEN-plattformen eliminerar beroendet av papper och erbjuder revolutionerande fördelar med digitala lösningar för hela leveranskedjan, med fokus på rengöringsvalidering och SOP-efterlevnad.

 

Läs mer om hur vi samarbetar med våra kunder för att hitta den perfekta rengöringslösningen som kan bidra till att korta rengöringstiden, förbättra effektiviteten och sänka kostnaderna.

 

Se hur du kan förbättra datainsamlingen, minska riskerna och övervaka olika parametrar med CLEEN från Ecolab.

 


Framgångshistorier från kunder

Kunder i hela världen har kortat sina rengöringstider, minskat arbetsinsatserna och resursåtgången, samt sänkt kostnaderna genom att låta Ecolab hjälpa dem att lösa viktiga rengöringsutmaningar. Läs deras berättelser nedan:

Lipstick containers

Rengöringsmedel ersätter lösningsmedel helt

Jar of cosmetic cream in a personal care and cosmetics manufacturing plant

En ledare inom hudkosmetika sänker sina rengöringskostnader

Tube of black mascara

Teknikteam sparar nästan 750 tusen euro åt sminkföretag

Ecolab technician at a plant talking with a client

Ecolabs Maxi Plonge ökar lönsamheten

Icon for perfect match page

Redo att hitta den perfekta lösningen?

Kontakta Ecolab för att diskutera hur vi tillsammans kan ta fram nya strategier för din verksamhet.

Formulär för den perfekta lösningen

* visar obligatoriska fält

Om du väljer ”ja” samtycker du till att Ecolab kontaktar dig via e-post för att informera om kampanjerbjudanden, uppdateringar med mera. Om du fortfarande vill vara kund hos oss men föredrar att inte få reklammeddelanden kan du skicka in din information utan att kryssa för den här rutan.

Orolig över skydd av personuppgifter? Se vår sekretesspolicy.