Ecolab Klercide Sterile Sporicidal Active Chlorine Range

Klercide™ Sporicidal
Active Chlorine

Ett effektivt, mångsidigt, högpresterande, icke-frätande spordödande medel.

Klercide™ Sporicidal Active Chlorine är en steril hypokloritlösning med utmärkt bredverkande effekt som utformats särskilt för att vara verksam mot de typer av mikrobiella föroreningar som mest sannolikt återfinns i renrumsmiljöer, inklusive svårhanterade bakteriesporer.

Viktiga produktspecifikationer

Test tubes icon

Högeffektivt spordödande medel

Bredverkande effekt, även på bakteriesporer, med snabb avdödningstakt, vilket gör det särskilt lämpligt för situationer där hög spordödande effekt med kort kontakttid krävs. Inga ytterligare aktiveringsmedel krävs, utmärkt materialkompatibilitet med ett stort antal vanligt förekommande ytor i renrum.

Icon with a checkmark in the center

Ekonomiskt

Sprayflaskan på 946 ml säkerställer att ytan väts optimalt och grundligt med produkten.

Shield with a check mark icon

Spordödande medel för användning i rotation

Produkten är ett sterilt och högeffektivt spordödande medel för små och stora ytor som är avsett att användas i rotation.

Icon representing promoting

Steril produktion i renrumsklass

Biocidblandningen är 0,2 mikronfiltrerad och dubbelförpackad i ett renrum av klass C. Alla partier har intyg på analys och sterilitet.

Försäljningsenhet Applikationsområde
  • 6 pumpsprayflaskor x 946 ml
  • 4 flaskor med lock x 5 l
För användning på golv, väggar, hårda ytor och vid materialöverföring

Ta en titt på Klercide™ Active Chlorine Unit Dose Concentrate om du är intresserad av bruksfärdiga produkter.

Använd biocidprodukter på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

 


Resultat som gör skillnad

✓ Lättanvänt

Hela Ecolabs renrumsutbud har utformats för att vara intuitivt och göra det enkelt för personal i renrum att följa viktiga protokoll – inklusive de avgörande krav, komplexiteter och utmaningar som gäller för renrumsmiljöer.

✓ Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program löser valideringsutmaningar med en global metod som stöds av dataunderlag och expertis – allt särskilt utformat för renrumsmiljöer. Vi gör det enklare att implementera nya produkter så att du lugnt kan fokusera på kärnverksamheten.

✓ Tillgänglighet du kan lita på

Ecolabs globala tillverknings- och leverantörskedja grundar sig på operativ excellens och våra etablerade leverantörsrelationer, vilket ger våra kunder tillförlitlig tillgång till de produkter de behöver för att följa regelverk och optimera produktionen.

✓ Tillverkade för renrum – i renrum

Alla Ecolabs renrumsprodukter tillverkas i en certifierad renrumsmiljö, vilket säkerställer att de uppfyller eller överträffar de gällande kvalitetsstandarder för sterilitet.

Se hela Ecolabs sortiment med renrumsprodukter

Det kompletta Klercide™- och Klerwipe™-sortimentet erbjuder allt som krävs för ert rengörings- och desinficeringsprogram och bidrar till att säkerställa kontinuitet och skydda kvaliteten och säkerheten i ert renrum.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Ecolabs renrumsprodukter har utformats av erfarna renrumsexperter som förstår vilka utmaningar ni står inför – och alla produkter tillverkas i renrumsmiljöer för att uppfylla högsta möjliga kvalitets- och säkerhetsstandarder.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga renrumsprodukter hittades


Vetenskapsbaserad vägledning och support

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Hela Ecolabs renrumsportfölj är baserad på våra mikrobiologers och renrumsspecialisters vetenskapliga expertis och långtgående erfarenhet av branschen. Utbildning online eller på plats, djupgående produktrådgivning och -testning och mycket mer är tillgängligt på begäran och utan extra kostnad. Kontakta oss via e-post idag om du vill veta mer om Ecolabs supporttjänster.

Andra renrumslösningar

Läs mer om hur Ecolabs renrumslösningar kan hjälpa din anläggning att producera säkra, godkända produkter som överträffar patientstandarderna, förbättra sin operativa effektivitet, samt uppnå sina hållbarhetsmål.

Detta är en karusell. Använd knapparna Nästa och Föregående för att navigera, eller gå till en bild med hjälp av prickarna.

Inga sidor med relaterade lösningar hittades.